وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

فلسفه حرام بودن گوشت خوک

در مورد فلسفه ی حرمت گوشت خوک میتوان گفت: 

 ضررهای بهداشتی و بیماریهایی که توسط خوک به انسان منتقل میشود: برخی بیماریها هستند که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است و استفاده از گوشت خوک در ایجاد آنها موثر است:


1.اسهال خونی؛
2.یرقان عفونی؛
3. انتامیب هیستولتیک، که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا مینماید؛
4. بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکه های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دستها ظاهر میشود؛
تصلب شرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیتها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریک موجود در گوشت خوک میباشد.
5. خوک از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باکی ندارد لذا معده اش لانه اقسام میکروبهاست که به گوشت و خون و شیرش هم سرایت میکند.

اما برخی بیماریها تنها علت آن، خوردن گوشت خوک است از جمله:1. «کرم کدوی خوک» که درعضلات و مغز خوک یافت میشود که انسان را دچارنارسائیهایی در دستگاه گوارش میکند.
2.«تری شینوز» این نیز کرم دیگری است که باعث خراشیدن و التهاب جداره امعاء و پیدایش جوشها و دملهای پراکنده در تمام بدن و درد شدید عضلانی و سختی تنفس و ناتوانی در سخن گفتن و جویدن غذا و ... میشود که تا به حال درمانی برایش پیدا نشده است
3.استفاده از گوشت خوک، به علت ثقیل الهضم بودن معده را به زحمت میاندازد.



ناگفته نماند که در کشورهای اسلامی در اثر مبارزه ی جدی اسلام، گوشت این حیوان مصرف نمیشود و لذا پیامدهای آن نیز کمتر به چشم می آید، اما در کشورهای غربی (اروپا، آمریکا) این ممنوعیت اعمال نمیشود ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری میگزینند؛ حتی در برخی از کشورها مثل برخی قسمتهای روسیه در اثر شیوع بیماریهای مربوط به گوشت خوک (کرم ترکین یا ترشین) مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام کرده اند و همچنین بیماری کرم کدوی خوک به صورت گسترده در جهان منتشر شده و در کشورهای اسلامی که گوشت خوک مصرف نمیکنند به ندرت دیده میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد