وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

وبلاگ دانشجویان پزشکی ورودی ۹۰ سبزوار

دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

سال نو با ورود گروهی به دوره فیزیوپاتولوژی

سلام و خسته نباشید  

عیدی من به شما این خبر خوشه :

 قبولی ۱۰۰ درصدی کلاس رو در آزمون علوم پایه به همه تبریک میگیم ...  

 

نکته لازم به ذکر : فقط 3 نمره به نمره های اصلی اضافه شد ...!!! (19 تا کمتر از ورودی های 89)  

فیزیوپات های محترم ؛ ...

پیشاپیش سالی سراسر خیر و برکت و سرشار از سلامتی و عزت براتون آرزو دارم ... عیدتون مبارک  

 

 

موفق باشید

ادویه ای برای تسکین علائم سرماخوردگی

فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برونشیت که نوعی التهاب نایژه‌ها است، توام است.

وقتی نایژه که مسیر انتقال هوا از نای به ریه‌هاست به دلیل ابتلا به سرماخوردگی و یا آنفلوآنزا ملتهب می‌شود، بیماری برونشیت بروز می‌کند.

برونشیت مزمن اغلب ناشی از استعمال سیگار یا استنشاق موادسمی دیگر است که به حساس شدن این مجاری تنفسی منجر می‌شوند.

از جمله علائم برونشیت می‌توان به گلودرد، احتقان بینی، تنگی نفس، خستگی، آبریزش بینی و تب اشاره کرد. همچنین سرفه‌های غیرارادی که یکی از مشخصه‌های برونشیت است، واکنش بدن برای بیرون راندن مخاط تولیدشده در ریه‌هاست که برای برطرف کردن این مشکل می‌توان از یک شیوه درمانی قدیمی یعنی مصرف آویشن استفاده برد. 

 

در طب گیاهی از برگ‌های گیاه آویشن به صورت خشک استفاده می‌شود. برگ‌های این گیاه حاوی گروهی از ترکیب‌های طبیعی همچون «کارواکرول»، «بورنئول»، «گرانیول» و «تیمول» هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از پریونشن، در طول قرن‌ها متخصصان طب گیاهی برای برطرف ساختن اختلالات تنفسی، سرفه و سایر علائم سرماخوردگی و برونشیت مصرف این گیاه را توصیه کرده‌اند. این گیاه حاوی خواص آنتی‌باکتریال و ضد میکروبی است و به همین دلیل در تسکین علائم سرماخوردگی و برونشیت تاثیر قابل ملاحظه دارد.

پیاز و خواص درمانی آن

6 خاصیت فوق العاده پیاز را برای شما آماده کرده ایم، اگر اهل پیاز خوردن نیستید، باید دید بعد از مطالعه این مطلب، آیا هنوز هم سر حرف خود باقی خواهید ماند. 



1 - پیاز ضدانعقاد است

پیاز قرمز می‌تواند به حفظ کلسترول خوب کمک و از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. محققان با انجام مطالعاتی روی حیوانات متوجه شدند مصرف پیاز قرمز بعد از 8 هفته می‌تواند میزان کلسترول بد را در بدن به میزان 20 درصد کاهش دهد اما در همین دوره زمانی، هیچ تغییری در میزان کلسترول‌های خوب بدن به وجود نمی‌آورد.

2 - پیاز ضد سرطان است

موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی‌ برجسته‌، تاثیر ویژه‌ای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارند و از رشد سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کنند. همچنین مصرف منظم پیاز به میزان 2 بار در هفته، به‌طور واضح خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می‌کند.

3 - پیاز خون‌ساز است

اسیدفولیک یا ویتامین 9 B یکی از ترکیبهای مورد نیاز مغز و تضمین‌کننده سلامت روان و احساس افراد است.

4 - پیاز استخوان ساز است

تراکم استخوان‌ها در زنانی که روزی یک پیاز مصرف می‌کنند، 5 درصد بیش از زنانی است که یک بار در ماه پیاز می‌خورند. از سوی دیگر، در زنانی که مرتب پیاز مصرف می‌‌کنند در مقایسه با زنانی که پیاز نمی‌خورند، احتمال شکستگی لگن 20 درصد کاهش می‌یابد.

5 - پیاز ضددرد است

زنانی که رژیم‌غذایی غنی از منگنز دارند، کمتر دچار علایم نشانگان قبل از قاعدگی مثل دردهای شکمی یا بدخلقی می‌شوند زیرا پیاز یکی از منابع خوب منگنز به شمار می‌رود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل می‌کند.

6 - پیاز ضدفشارخون است

پیاز مانند سیب منبع بسیار خوب نوعی آنتی‌اکسیدان به نام کرکتین است. کرکتین تاثیر ویژه‌ای بر کاهش فشارخون دارد و از تخریب دیواره عروق پیشگیری می‌کند و به این ترتیب خطر بروز بیماری‌های قلبی- عروقی را کاهش می‌دهد.

 

 

منبع : عصرایران - سایت پاویون