ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
در مورد فلسفه ی حرمت گوشت خوک میتوان گفت:
ضررهای بهداشتی و بیماریهایی که توسط خوک به انسان منتقل میشود: برخی بیماریها هستند که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است و استفاده از گوشت خوک در ایجاد آنها موثر است:
1.اسهال خونی؛
2.یرقان عفونی؛
3. انتامیب هیستولتیک، که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا مینماید؛
4. بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکه های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دستها ظاهر میشود؛
تصلب شرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیتها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریک موجود در گوشت خوک میباشد.
5. خوک از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باکی ندارد لذا معده اش لانه اقسام میکروبهاست که به گوشت و خون و شیرش هم سرایت میکند.